marți, 7 aprilie 2015

Aleasa

 
  
Aleasa” , scrisă de minunatele P.C Cast şi Kristin Cast este o carte ce face parte din seria „Casa nopţii”. Protagonista Zoey Redbird împreună cu prietenii ei, Damien, iubitul lui Damien Jack, gemenele Erin Bates şi Shaunee Cole şi iubitul ei Erik au parte de multă acţiune.
Zoey are de făcut nişte alegeri care îi vor influenţa viitorul, ea fiind aleasă de zeiţa lor Nyx drept „Marea Preoteasă”. Înainte ca Zoey să fie un vampir, ea îl avea în viaţa ei pe Heath, marea ei iubire, care în cele din urma a ajuns să fie Impregnat de către ea şi să nu poată trăi fără antigerile şi momentele în care ea îi sugea sângele. Zoey voia să scape de el din cauză că îl avea ca iubit pe Erik, dar de fiecare dată când se întâlneau îi ceda.
După mai multe momente apare în ecuaţie şi Loren Blake care o cucereşte şi o face să rupă Impregnarea cu Heath, devenind Impregnată cu el. Loren era un vampir adult care până la final se găseşte a fi un mincinos.
În timpul citirii acestei cărţi vei simţi toate emoţiile pe care le simt şi personajele, deoarece doamnele Cast au un stil magnific de a exprima în scris ceea ce vor să împărtăşească cu cititorii. Sunt o mulţime de părţi ale acestei cărţi care te vor ţine cu sufletul la gură,iar unele chiar te vor face să fi buimac/buimacă deoarce nu îţi mai dai seama cine e bun şi cine e rău .
Afrodita este şi ea prezentă în aceasta carte, ea fiind prietena-duşman a lui Zoe, nimeni ştiind că „nesuferita” de Afrodita a devenit bună pentru a se căi în faţa zeiţei Nyx şi toată lumea urând-o din cauza felului în care s-a comportat în trecut.Dar, până la final ea este singura care o mai sprijină pe Zoey când toţi prietenii ei o abandonează.
Subiectul principal este reînvierea zombiului Stevie Rae. Ea era cea mai bună prietenă a lui Zoey până când corpul ei a respins „Transformarea” şi a „murit” . Toată lumea ştia că e moartă când defapt ea era un zombie însetat după sânge.
Pentru a afla totul despre ce s-a întâmplat în carte, treceţi pe la librărie şi luaţi-o, categoric nu veţi regreta.
Toate cărţile din seria „Casa Noptii” merită să fie citite!


-Bălăjel Ana

Niciun comentariu: